آژانس تبلیغاتی پرمون طرح "تازنده و سرزنده"

موتورهای جستجوی اینترنتی سال‌هاست که در زمره اصلی‌ترین و پرکاربردترین ابزارهای وب‌گردی قرار دارند. هرروز هزاران نفر برای یافتن پاسخ به سؤالات و نیازهای خود از این موتورها استفاده می‌کنند. در میان موتورهای جستجوی مختلف، گوگل را با بیش از ۱۰۰ هزار جستجوی منحصر به فرد در هر ثانیه، می‌توان محبوب‌ترین موتور جستجو نامید. این محبوبیت به حدی است که فعل «گوگل کردن» امروزه به یکی از لغات مرسوم در مکالمات روزمره تبدیل شده. بنابراین حضور مؤثر در میان نتایج جستجوهای کاربران، می‌تواند تأثیر قابل توجهی در جذب مخاطبان بالقوه و بازیابی مخاطبان قبلی هر برندی داشته باشد.

سئو چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهند که اکثریت مخاطبان نهایتاً یک تا دو صفحه از نتایج جستجو را مشاهده می‌کنند و بیشتر آن‌ها پاسخ نهایی خود را از میان سه تا چهار نتیجه ابتدایی برمی‌گزینند. سئو (SEO) مجموعه‌ای از دستورالعمل‌ها و راهکارهاست که به برندها کمک می‌کند در میان نتایج جستجوی کلمات کلیدی مرتبط، رتبه بالاتری را به دست آورند. رعایت دقیق این دستورالعمل‌ها و راهکارها تأثیر قابل توجهی در جذب مخاطبان بالقوه، افزایش ترافیک ورودی وب‌سایت و در نهایت افزایش فروش دارد.

سئو سایت چیست

 

چرا سئو سایت برای کسب‌وکارها مهم است؟

بسیاری از مخاطبان بالقوه یک کسب‌وکار در عین آن‌که به خدمات و محصولات آن نیاز دارند به دلیل ناآگاهی از هویت آن به وب‌سایت برند مراجعه نمی‌کنند. با این وجود این گروه از مخاطبان، به دنبال راه حلی برای نیازهای خود به موتورهای جستجو مراجعه می‌کنند. سئو سایت به کسب‌وکارها کمک می‌کند با حضور در میان نتایج اولیه جستجوهای مرتبط، این دسته از مخاطبان را جذب و تبدیل به مخاطبان بالفعل کنند. گذشته از این، حتی مخاطبان بالفعل نیز که تجربه استفاده از خدمات برند را دارند ممکن است به دنبال اطلاعات بیشتر نیازمند مراجعه به وب‌سایت برند باشند، اما به جای آدرس سایت برند تنها نام آن را به خاطر داشته باشند. سئوی مناسب باعث می‌شود این کاربران نیز بتوانند با سرچ کردن نام برند به راحتی وب‌سایت آن را بیابند.

دیجیتال برندینگ و سئو سایت

برندینگ تلاشی مداوم و مستمر برای شکل‌دهی تصویری ثابت، پایدار و منسجم از یک کسب‌وکار در ذهن مخاطبانش است. برای این منظور لازم است تا هویت، ارزش‌ها، مفاهیم، یادآورها و خدمات و محصولات برند به شکلی منسجم و یکپارچه در بسترهای مختلف در معرض دید مخاطبان قرار گیرد. سئو باعث می‌شود برندها در میان نتایج جستجوهای مرتبط با فعالیتشان دیده شوند و از این طریق زمینه فعالیت و مفاهیم مرتبط با برندشان را به شکلی مؤثر در فضای دیجیتال ترویج کنند. به همین دلیل، سئو سایت به عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های دیجیتال مارکتینگ نقش مهمی در برندینگ دیجیتال دارد.

مزایای سئو سایت

حضور مؤثر در میان نتایج جستجو، نقش قابل توجهی در جذب مخاطبان بالقوه دارد، چراکه در این موقعیت، وب‌سایت برند در حقیقت به عنوان پاسخی برای دغدغه، پرسش و یا نیاز مخاطب ارائه می‌شود. از آن‌جا که فعل جستجو توسط مخاطب و برای حل یک مشکل انجام می‌گیرد، تأثیرپذیری از نتایج جستجو بسیار بیشتر است. از جمله مهم‌ترین مزایای سئو سایت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

–          افزایش ترافیک ورودی

–          جذب مخاطبان بالقوه

–          تثبیت جایگاه برند در فضای دیجیتال

–          حضور مؤثر در زمینه‌های موضوعی و همراه با مفاهیم مرتبط با برند

–          افزایش فروش

۳ مرحله اصلی سئو یا بهینه‌سازی سایت چیست؟

سئو مجموعه‌ای دستورالعمل‌ها و راهکارهاست که به ۳ بخش اصلی تقسیم می‌شود. برای موفقیت در سئو، علاوه بر معماری و کدنویسی صحیح وب‌سایت، برمبنای قواعد و الگوریتم‌های موتورهای جستجو و به طور خاص موتور جستجوی گوگل، تولید محتوای مستمر، مرتبط و منطبق بر قواعد سئو نیز ضروری است.

سئو سایت

سئو تکنیکال یا Technical SEO

سئو تکنیکال به آن دسته از قواعد سئو گفته می‌شود که بر کدنویسی و معماری درست وب‌سایت تمرکز دارند. این قواعد باعث می‌شوند موتورهای جستجو بتوانند به سادگی و به شکل درست وب‌سایت را بررسی کنند و درک بهتری از ماهیت و محتوای آن داشته باشند. برای این منظور وب‌سایت باید سریع باشد و به راحتی توسط ربات‌های موتورهای جستجو قابل خواندن باشد. حذف لینک‌های مرده، صفحات و محتواهای تکراری، تأمین زیرساخت‌های امنیتی، بهره‌مندی از ساختارهای داده مناسب و داشتن نقشه سایت، در کنار استفاده صحیح از زبان برنامه‌نویسی به روز، از جمله مهم‌ترین موارد در این حوزه هستند.

سئو داخلی یا On-Page SEO

این بخش از بهینه‌سازی سایت بیشتر بر تولید صحیح و اصولی محتوا تمرکز دارد و محدوده آن به صفحات داخلی وب‌سایت برند محدود می‌شود. سئوی داخلی کمک می‌کند تا محتوا برای کاربران و موتورهای جستجو ساده و قابل فهم باشد و پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز در میان محتوا ساده‌تر شود. استفاده از تیترهای جذاب و مرتبط، استفاده درست از کلمات کلیدی، پاراگراف‌بندی صحیح، روان بودن متن، درج توضیحات و متن جایگزین برای تصاویر، استفاده مناسب از تیترهای اصلی و فرعی، بهینه‌سازی متادیتای صفحه، به کار بردن لینک‌های مرتبط و طراحی آدرس و نام مرتبط برای صفحات برخی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این بخش هستند.

سئو خارجی یا Off-Page SEO

این مرحله از سئو به کلیه فعالیت‌هایی گفته می‌شود که در خارج از وب‌سایت برند و با هدف بهینه‌سازی سایت انجام می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای این نوع از بهینه‌سازی، قرار دادن لینک‌هایی به صفحات و محتواهای سایت در سایر سایت‌های معتبر و پربازدید است. این موضوع به کاربران و موتورهای جستجو نشان می‌دهد که وب‌سایت برند معتبر و قابل اعتماد است. از جمله دیگر روش‌های سئو خارجی بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ‌نویسی میهمان در وب‌سایت‌های معتبر، مدیریت نظرات کاربران در فروشگاه‌های آنلاین و اینفلوئنسر مارکتینگ است. رعایت قواعد لینک‌گذاری و همراه ساختن این اقدامات با سئو داخلی و تکنیکال باعث افزایش تأثیرگذاری این مرحله می‌شود.

چگونه سایتمان را به رتبه بالا یا حتی اول گوگل برسانیم؟

با پیاده‌سازی و رعایت دستورالعمل‌های بهینه‌سازی سایت (SEO) و تولید محتوای مستمر و مرتبط می‌توان جایگاه سایت را در میان نتایج جستجو بهبود داد. آن‌چه مهم است پیاده‌سازی هر ۳ مرحله سئو (تکنیکال، داخلی و خارجی) همراه با یکدیگر است. تمرکز روی یک بخش و غفلت از سایر بخش‌ها مانع از موفقیت خواهد شد و نتیجه آن هدررفت هزینه و زمان خواهد بود.

انواع سئو سایت

تفاوت سئو و تبلیغات اینترنتی در چیست؟

اغلب تبلیغات اینترنتی بر رسانه‌های خریداری شده متمرکز هستند. به عبارت دیگر در این نوع از مارکتینگ برند در ازای پرداخت هزینه، محتوای مشخصی را در جایگاه مشخصی به مخاطبان نمایش می‌دهد. برخورد مخاطبان با این نوع از تبلیغات منفعلانه است. اما سئو فعالیتی مستمر است که وب‌سایت برند را در میان نتایج جستجوهای کاربران نمایش می‌دهد. در این حالت مواجهه مخاطب با برند فعالانه است و وب‌سایت در پاسخ به نیاز و پرسش او نمایش داده می‌شود. این موضوع باعث می‌شود سئو در جذب مخاطبان بالقوه و افزایش ترافیک ارگانیک تأثیر قابل توجهی داشته باشد.

تفاوت سئو و تبلیغات در گوگل (Google Ads) چیست؟

از چند سال پیش گوگل بخشی را اضافه کرد که به واسطه آن در ابتدا و انتهای نتایج جستجو چند لینک که در کنار آن‌ها کلمه Ads نوشته شده، نمایش داده می‌شود. این نوع از تبلیغات گوگل بر اساس یک سیستم حراجی کار می‌کند و با در نظر گرفتن ضرایبی برای ارتباط محتوایی، رتبه سئو سایت و… وب‌سایت برند را در نتایج جستجوی کلمات کلیدی انتخاب شده نمایش می‌دهد. مهم‌ترین تفاوت این نوع از تبلیغات با سئو در آن است که در تبلیغات گوگل، به ازای هر کلیک مبلغی از حساب برند کم می‌شود و در صورتی که برند دیگری حاضر باشد هزینه بیشتری پرداخت کند سایر برندها شانس دیده شدن را از دست می‌دهند، حال آن‌که در نمایش بر اساس سئو، نیازی به پرداخت هزینه نیست و ترتیب نمایش ارتباطی به هزینه پرداختی ندارد. با این وجود، به دلیل مکانیسم‌های این بخش و ضرایب در نظر گرفته شده، سئو درست هزینه لازم برای این نوع از تبلیغات را نیز به طرز قابل توجهی کاهش می‌دهد.

تأثیر سئو بر فروش یک کسب‌وکار

بدون شک افزایش ترافیک ارگانیک، قرار گرفتن در معرض دید مخاطبان بالقوه و هم‌چنین مطرح شدن به عنوان پاسخ نیاز یا دغدغه‌ای که مخاطب فعالانه به دنبال آن جستجو کرده باعث افزایش مخاطبان و در نتیجه افزایش فروش خواهد شد.

قیمت (هزینه) سئو‌ یک وب سایت چگونه برآورد می‌شود؟

هزینه سئو وب‌سایت بستگی به مجموعه اقدامات مورد نیاز و جایگاه ابتدایی برند پیش از شروع سئو دارد. شرایط برای وب‌سایتی که از نظر تکنیکال بهینه است نسبت به وب‌سایتی که کدنویسی درستی ندارد بسیار متفاوت است. وب‌سایتی که پر از محتواهای مرتبط و منطبق با اصول سئو داخلی است نیاز به اقدامات بسیار کمتری دارد تا سایت دیگری که فاقد هر نوع محتوای مرتبط است.

خدمات سئو شرکت پرمون طرح

کارشناسان واحد سئو پرمون‌طرح ابتدا وب‌سایت شما را آنالیز می‌کنند و سپس با بررسی صنعت شما و تعیین کلمات کلیدی و سنجش رقبا، بهترین و کم‌هزینه‌ترین مسیر را برای بهینه‌سازی سایت شما طراحی کرده و مجموعه اقدامات مورد نیاز را تعیین و اجرا می‌کنند.