تبلیغات در دنیای کسبوکارهای امروزی جایگاهی متفاوت دارد. اغلب شرکتها با آگاهی از اهمیت مفهوم بازاریابی، حاضرند برای معرفی محصولات و خدمات خود وقت، هزینه و انرژی بسیاری صرف کنند. اگرچه این روزها جذب مشتری باوجود کانالهای تبلیغاتی متنوع سادهتر به نظر میرسد اما پیچیدگیهای خاص خود را نیز دارد. تنوع محصولات و خدمات موجود در بازار متناسب باسلیقه مشتریان و افزایش کانالهای توزیع باعث شده تا دو مفهوم نوآوری و رقابت در دنیای تبلیغات جانی تازه بگیرند.
طراحی کمپین تبلیغاتی یکی از شیوههای تبلیغات است؛ روشی که بیش از هر چیز بر نوآوری در ارائه محتوای تبلیغاتی و بررسی رقبا تمرکز دارد و از سالهای گذشته یکی از موفقترین روشها نیز به شمار میآید. به همین دلیل قبل از آنکه برای محصولات، خدمات یا معرفی برند خود دست به طراحی کمپین بزنید، باید از جزئیات و ویژگیهای کمپینهای تبلیغاتی و انواع آن آگاه باشید. در ادامه این مطلب در آژانس تبلیغاتی پرمون طرح یک نقشه راه کامل برای طراحی کمپین تبلیغاتی موفق را بخوانید.
کمپین تبلیغاتی؛ سکوی پرش برند شما
در تعریف علمی، کمپین تبلیغاتی به مجموعهای از محتواها و برنامههای بازاریابی پیوسته گفته میشود که یک پیام مشترک را به مشتریان منتقل میکنند. این پیام میتواند اعلام محصولات جدید، آموزش و ترغیب مشتریان به استفاده از محصولات یا خدمات، خرید مجدد، برندسازی یا هر اطلاعرسانی دیگری به مخاطب باشد.
برای درک بهتر مفهوم کمپین تبلیغاتی کافی است لحظهای به این سؤال فکر کنید که آخرین تبلیغی که از برندهای مختلف بهخاطر دارید چیست و کجا آن را دیدهاید؟ در اغلب موارد پاسخ این سؤال نام برندهایی را در بردارد که با اجرای کمپینهای تبلیغاتی گسترده سعی در جذب مشتری دارند.
برای مثال تصور کنید که در طول مسیر خود از ابتدا تا انتهای یک بزرگراه، چندین بنر تبلیغاتی با طرحهای متفاوت اما پیام مشترک از یک برند دیدهاید. این برند همزمان با ارسال پیامک به شما از شعار کمپین خود میگوید و پسزمینه برند خود را در ذهن شما پررنگتر میکند.
فرض کنید که چند روز بعد برای خواندن اخبار روزانه وارد سایتهای خبری شدید و به طور اتفاقی در حاشیه صفحه، بنر دیگری با همان مفهوم و از همان برند میبینید. حالا دیگر این نام و شعار برای شما آشنا خواهد بود. شعاری که ممکن است تا زمانی طولانی آن را بهخاطر بسپارید؛ این معجزه یک کمپین تبلیغاتی موفق برای کسبوکار شما است.
کمپین تبلیغاتی چه ویژگیهایی دارد؟
همه شیوههای بازاریابی مجموعه ویژگیهایی مشترک دارند. ویژگیهایی که میتوانند مانند یک سند هویتی عمل کنند و یک چکلیست کامل برای درستی یا نادرستی مسیر کمپین منتخب شما باشند. این ویژگیهای مشترک شامل موارد زیر هستند:
هدفگذاری دقیق دارند
اولین ویژگی برجسته یک کمپین، هدف داشتن آن است. بدون ایجاد یک هدف مشخص و قابلاندازهگیری نمیتوانید بهخوبی برای افزایش فروش و برندینگ برنامهریزی کنید. برای اینکه بدانید هدف از تبلیغات چیست باید اهداف کسبوکار و منابع خود را مشخص کنید. فراموش نکنید که همه پیامها و محتواهای به کار برده شده در کمپین، همسو با هدف تعیین شده است؛ بنابراین برای این مرحله زمان مناسبی بگذارید.
پیام ساده و مشخص دارند
بازاریابی با کمک اجرای کمپین تبلیغاتی، برای ایجاد ذهنیتی خاص و ماندگار از برند صورت میگیرد. درست به همین دلیل است که باید بیش از هر چیز مخاطب را مبنای تصمیمات خود قرار دهید. فراموش نکنید که یک پیام تأثیرگذار، پیامی پیچیده نیست.
هرچه محتوای تبلیغ شما سادهتر و قابلفهمتر باشد، نفوذ بیشتری بر مخاطب خواهید داشت و امکان ماندگاری شما بالاتر است. بهعلاوه این پیام ساده میتواند مسیر مخاطبان را نیز هموارتر کند.
تعاملی هستند
دنیای امروز دنیای تعامل است. حتی تبلیغات هدفمند نیز در این دنیای تعاملی تأثیرگذاری بیشتری دارند. ارتباط با مخاطبان و تعامل با آنها یکی از پایههای اصلی در اجرای کمپینهای تبلیغاتی است. تعامل به شما کمک میکند که مسیر را با سرعت بیشتری طی کنید.
جذابیت محتوایی و بصری دارند
کمپین تبلیغاتی پنجرهای کوچک از دنیای بزرگ کسبوکار شما برای مخاطب است؛ بنابراین باید هویت برند خود را باکیفیت محتوا و جذابیتهای بصری به مخاطبان نشان دهید. حتی رنگ و گرافیک حرفهای میتواند چند سال ماندگاری شما را نزد مخاطب تضمین کند.
زمانبندی مشخص دارند
تفاوت کمپین تبلیغاتی با سایر شیوههای تبلیغات، این است که این روش محدود به یکزمان مشخص است. در حقیقت تیم بازاریابی و برنامهریزی قبل از اجرا تعیین میکنند که این دسته از تبلیغات در چه مدتی قابلاجرا و اثربخشی هستند. زمان کمپین میتواند از دو الی سه هفته تا چندین ماه باشد.
اهداف کمپین های تبلیغاتی؛ گام اساسی برای بازاریابی موفق
مهمترین عاملی که باعث میشود یک مسیر درست را در تبلیغات انتخاب کنید، اطلاع کامل از چرایی انجام آن است. بدون دانستن هدف کمپین تبلیغاتی نمیتوانید استراتژی موفقی تدوین کنید. اولین نتیجهای که بعد از اجرای یک کمپین تبلیغاتی انتظار داریم، افزایش فروش و برندینگ است. این موارد اگرچه هدف اصلی کمپین تبلیغاتی هستند اما وجوه مختلفی دارند.
بنابراین برای شروع باید بدانید که بهطورکلی کمپینهای تبلیغاتی چه اهدافی دارند. پس از آن میتوانید بر اساس اهداف مشخص و بعد از بررسی همه منابع در دسترس، برای یک بازاریابی موفق برنامهریزی کنید.
اهداف کمپین باتوجهبه اهداف کسبوکارها متفاوت است و میتواند لیستی بیپایان باشد. اما موارد زیر رایجترین هدفها برای بازاریابی به کمک کمپین تبلیغاتی هستند:
۱- معرفی برند در تبلیغات
سادهترین هدف یک کمپین تبلیغاتی، معرفی برند به مخاطبان برای تاثیرگذاری بر بازار هدف است. این کمپین میتواند معرفی کامل یک کسبوکار تازهوارد باشد یا محصول و خدماتی جدید از یک برند قدیمی را به مصرفکنندگان اطلاع رسانی کند.
در حقیقت مهمترین اصل در کمپینهایی با هدف معرفی، ایجاد تصویر ذهنی در مشتریان بالقوه و تبدیل آنها به مشتری وفادار است. این تصویر ذهنی در کمپین تبلیغاتی نمادی از هویت برند شما است. به همین دلیل یکی از حساسترین اهداف در کمپینهای بازاریابی بهحساب میآید و لازم است قبل از برنامهریزی برای آن اطلاعات کاملی از بازار هدف تهیه کنید.
۲- جلبتوجه افکارعمومی
حتماً تابهحال بیلبوردهایی از برندهای قدیمی و شناخته شده را در سطح شهر دیدهاید. بیلبوردها و تبلیغاتی که پیامی تازه ندارند و با طرح و شعاری آشنا در کانالهای تبلیغاتی دستبهدست میشوند. پرسش اصلی این است که با وجود محبوبیت و مشتریان وفادار برای این برندها، چرا برای کمپین تبلیغاتی هزینه صرف میکنند؟
پاسخ این سؤال تا حد زیادی در مفاهیمی که قبل از این هم درباره آنها صحبت کردهایم نهفته است. دو مفهوم نوآوری و رقابت از مهمترین دلایلی هستند که برندها را به حضور دوباره در میدان تبلیغات تشویق میکنند.
تصور کنید که کسبوکار شما در زمینه تولید شیر پاستوریزه است و در این عرصه، سابقه فعالیت چندساله دارید. برند شما نزد مردم عادی، شناخته شده است؛ بااینحال به دلیل وجود تنوع محصولات ممکن است خیلی زود از اولویت انتخاب خط بخورید.
فراموش نکنید که قفسه شیرهای پاستوریزه در فروشگاههای زنجیرهای، دامنه گستردهای از محصولات با ویژگیهای مختلف را برای عرضه به مشتریانی با سلیقههای مختلف تدارک دیدهاند؛ بنابراین بهتر است هرچند وقت یکبار با یک کمپین تبلیغاتی قدرتمند به مشتریان خود یادآوری کنید که هنوز میتوانید برند محبوب آنها باشید.
کمپینهایی با هدف جلبتوجه و یادآوری برند به مشتریان معمولاً بهصورت بنری و گسترده اجرا میشوند تا در دید مشتریان تأثیرگذارتر باشند.
۳- اطلاعرسانی درباره یک رویداد در کسبوکار
آگاه کردن مشتریان درباره اتفاقات جدید در کسبوکار را میتوان از دیگر هدفهای کمپینهای بازاریابی دانست. رایجترین اتفاقی که در این سبک از بازاریابی دیده میشود، استفاده کسبوکارها از مناسبتهای مهم و رویدادهایی با اولویت بالا برای مردم است.
برای مثال هدف یک کمپین تبلیغاتی میتواند معرفی جشنوارهای برای عید نوروز باشد. کمپینی که با این هدف طراحی شده باشد، در یک مدت مشخص تبلیغاتی با پیام مرتبط را به مشتریان ارائه میکند.
کمپینهایی با هدف اطلاعرسانی به مشتریان، هرچند وقت یکبار، راهی ارتباطی میان عرضهکننده و خریداران هستند.
۴- پررنگ کردن یک ویژگی در برند
«پشتیبانی ۲۴ ساعته»، «اپلیکیشن کاربردی»، «مجربترین کادر» و صدها عبارت مشابه دیگر را میتوانید روزانه در انواع تبلیغات کسبوکارها ببینید. یکی از اهداف مهم کمپینهای تبلیغاتی، پررنگ کردن یک ویژگی خاص است. در حقیقت بسیاری از کسبوکارها تمایل دارند برای نشاندادن تمایز خود به رقبا، از کمپینهای بازاریابی استفاده کنند.
به دلیل اینکه تمرکز این نوع از کمپین بر برتریهای یک کسبوکار است، میتواند نتایج شگفتانگیزی برای شما بههمراه داشته باشد.
معرفی انواع کمپین تبلیغاتی در بازاریابی نوین
بعد از آنکه مقصد و هدف نهایی یک کمپین بازاریابی بهدرستی مشخص شد، باید مسیر رسیدن به آن را انتخاب کنید. این گام نیز به اندازه مرحله قبلی اهمیت دارد و وابسته به بودجه و اطلاعات شما از بازار هدف است. بنابراین برای انتخاب نوع کمپین و بستر اجرای آن زمان کافی بگذارید. کمپینهای تبلیغاتی انواع مختلفی دارند. ما برای فهم بهتر موضوع، انواع کمپین را در دو تعریف کلی به شما معرفی کردهایم:
انواع کمپینهای تبلیغاتی بر اساس مدت فعالیت؛ کمپین کوتاه مدت یا بلند مدت؟
همانطور که گفتیم تمایز کمپین تبلیغاتی با انواع دیگر تبلیغات در عامل زمان است. در حقیقت این نوع از تبلیغات مبتنی بر یک زمان مشخص هستند. به این معنی که همه برنامهریزیهای صورت گرفته باید در یک بازه زمانی مشخص آغاز شوند و در یک بازه زماین تعیین شده به پایان برسند.
به همین دلیل در دستهبندی اول، کمپینها را به انواع مختلف بر اساس زمان انجام آن به شما معرفی خواهیم کرد.
کمپین تبلیغاتی کوتاه مدت؛ بازاریابی با تبلیغات گسترده
بسیاری از کمپینهای تبلیغاتی به هدف نمایش در مدتی محدود طراحی میشوند. مراحل اجرای این نوع تبلیغات معمولا در بازه زمانی ۳ تا ۴ هفته اتفاق میافتد. به همین دلیل باید یک استراتژی دقیق برای استفاده از همه کانالهای تبلیغاتی و منابع در دسترس در این مدت کوتاه تدوین کرد.
کمپینهایی که به هدف اطلاعرسانی طراحی میشوند مثالهایی دقیق و کاربردی برای این نوع از کمپین هستند. برای مثال کمپین تبلیغاتی یک فروشگاه برای تخفیف در شب یلدا، باید در یک بازه زمانی کوتاه به مخاطبان اطلاعرسانی شود. اگر شرکت موردنظر تبلیغات مرتبط با جشنواره یلدا را از دوماه قبل آغاز کند، میتواند نتیجهای معکوس بر دید مخاطبان به این برند داشته باشد.
کمپین تبلیغاتی کوتاه مدت بهدلیل ایجاد موج تبلیغاتی و انتقال حجم زیادی از اطلاعات و شعارهای برند در زمان کوتاه به کمپینهای تبلیغاتی انفجاری نیز معروف هستند.
کمپین تبلیغاتی بلندمدت؛ اثرگذاری مهمتر از زمانبندی
گاهی استراتژیهای بازاریابی یک شرکت بر مبنای کمپینهای تبلیغاتی بلندمدت شکل میگیرد. در این کمپینها بیش از آنکه زمان انجام فعالیتهای تبلیغاتی اهمیت داشته باشد، ماندگاری پیام آن مهم است. در صورتیکه استراتژی کمپینهای بازاریابی بلندمدت دقیق و برمبنای نوآوری و برتری بر رقبا باشد، نزد مشتریان محبوب و ماندگار خواهد شد.
بدیهی است که در این شیوه از اجرای تبلیغات، ایجاد محبوبیت و تبدیل شدن به انتخاب همیشگی مخاطبان با تکرار برند، بر فروش اولویت دارد.
اجرای این کمپینها ممکن است تا چندین ماه نیز طول بکشد و از طریق کانالهای تبلیغاتی مختلفی صورت گیرد.
انواع کمپین تبلیغاتی براساس پلتفرم ارائه؛ مدلهای مختلف بازاریابی
حالا که اهمیت زمانبندی در کمپینها را دیدید، لازم است با دستهبندی دیگری از انواع کمپین آشنا شوید. تبلیغات با طراحی کمپین میتواند بر اساس پلتفرم نیز تقسیمبندی شود. در ادامه با انواع این دستهبندی آشنا شوید:
کمپین تبلیغاتی آنلاین؛ راهی سریع برای بازاریابی
اگر نگاهی به سه دهه گذشته بیندازید، متوجه مشکلات بازاریابی در دل دنیای سنتی خواهید شد. در حقیقت در آن زمان شرکتها و تولیدکنندگان کانالی برای عرضه محصولات و خدمات خود به صورت مستقیم نداشتند. به همین دلیل پیدا کردن راهی برای تبلیغات دشوار بود. بنابراین اگرچه رقابت چندانی در محصولات و خدمات وجود نداشت اما فروش فرآیندی پیچیده به حساب میآمد.
این روزها کافی است سری به صفحه اینستاگرام خود بزنید تا با تیرباران تبلیغات آنلاین در این دنیای وسیع مواجه شوید. وجود همین بستر پرسرعت و البته تاثیرگذار باعث شده تا مفهومی به نام کمپین تبلیغاتی آنلاین در بازاریابی ایجاد شود.
این شیوه از اجرا همانگونه که از نامش پیداست، با کمک ابزارهای آنلاین صورت میگیرد. تبلیغات در شبکههای اجتماعی، ایمیل مارکتینگ، تبلیغات متنی و رپورتاژآگهی، تبلیغات ویدیویی، تبلیغات پیامکی و تبلیغات همسان و کلیکی نمونههایی از ابزارهای کاربردی در کمپینهای آنلاین هستند.
مزیتهای این تبلیغات شامل موارد زیر هستند:
- نسبت به تبلیغات محیطی هزینه کمتری دارند
- پیام را به سرعت به مشتریان منتقل میکنند
- نتایج به دست آمده از آنها با کمک ابزار قابل اندازهگیری و بررسی است
- مخاطبان بیشتری را هدف قرار میدهند
- قابلیت به اشتراک گذاری در میان مخاطبان را دارند
کمپین تبلیغاتی آفلاین؛ بازاریابی به روش محیطی
بعد از آشنایی با مفهوم کمپین تبلیغاتی آنلاین، آشنایی با ماهیت کمپینهای آفلاین پیچیده نیست. این کمپینهای تبلیغاتی همانگونه که از نامشان پیدا است، خارج از فضای دیجیتال اجرا میشوند.
تبلیغات بنری، تبلیغات تلویزیونی، تبلیغ در رسانههای کاغذی (مانند بروشور و کاتالوگ) و حتی تبلیغ به شیوههایی مانند اهدای کارت تخفیف به مشتریان میتوانند ابزارهایی کاربردی برای کمپین بازاریابی آفلاین باشند. این روش از اجرای کمپینها معمولا هزینه بالاتری دارد و به همین دلیل است که کمپینهای بلند مدت را بیشتر پوشش میدهد.
از مزایای کمپین آفلاین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تاثیرگذاری بالا بر مخاطبان
- هدف قرار دادن مشتریان در لحظات خاص (مثلا در مترو یا ترافیک بزرگراه)
- به جا گذاری رنگ و طرح برند در ذهن بیننده
- جذابیت بالا برای مشتری
- امکان اجرای طرحهای خلاقانه (مثلا بیلبوردهای برجسته یا استفاده از نورهای خاص برای جلب توجه)
- توانایی ایجاد آگاهی در مقیاس بالا
نکته مهم در این دستهبندیها این است که کمپینهایی بر اساس پلتفرم اجرا و زمان انجام آنها تقابلی با یکدیگر ندارند. به عبارت دیگر این شیوه از تقسیمبندی کمپینها با توجه به ماهیت هر تبلیغ صورت گرفته است. بنابراین کمپین تبلیغاتی شما میتواند یک کمپین بازاریابی آنلاین با زمانبندی کوتاه مدت باشد. تلفیق این دو دستهبندی مسیر شما را در بازاریابی و رسیدن به هدف سادهتر خواهد کرد.
دلایل موفقیت و شکست کمپینهای تبلیغاتی چیست؟
تنوع در محصولات و خدمات باعث شده تا کمپینهای تبلیغاتی در سالهای گذشته جان تازهای بگیرند و به صورت جدیتری از سوی برندها اجرا شوند. با این حال گاهی با وجود تلاش برای به ثمر رسیدن کمپین بازاریابی، با ناکامی روبرو میشویم. این عدم موفقیت چه دلایلی دارد؟
برای اینکه یک دید همه جانبه به دلایل موفقیت یا شکست داشته باشیم، بهتر است نمونههایی را در دنیای واقعی بررسی کنیم.
نمونه ناموفق کمپین تبلیغاتی؛ وقوع یک فاجعه در تاریخ بازاریابی
درست در سالهایی که کمپانی پپسی مسیر موفقیت و شهرت را بهخوبی میپیمود، یک کمپین تبلیغاتی در فیلیپین زمینه سقوط را برای آن فراهم کرد. این کمپین یک شعار وسوسهانگیز، ساده و متفاوت داشت: «شاید میلیونر بعدی شما باشید»
هدف کمپین، سبقت از کوکاکولا در فروش و محبوبیت با اهدای جایزه یک میلیون دلاری به برنده یک شماره بود. در حقیقت قرار بود که صاحب یکی از شمارههای درج شده روی در بطری، هدیه نقدی میلیونی و شگفتانگیزی را از آن خود کند. این جایزه بیسابقه خرید پپسی را چند ده برابر کرد و افرادی از سراسر کشور به انگیزه پولدار شدن، باکسهای پپسی را از فروشگاهها به خانه میبردند. همه چیز برای ماندگار شدن این برند فراهم بود.
پیام ساده، شعار جذاب و ایجاد برتری نسبت به رقبای سرسخت باعث شد تا این کمپین تجاری یک تبلیغ متفاوت تا آن زمان به شمار آید. اما این نقطه پایان خوش کمپین تبلیغاتی این کمپانی نبود.
بعد از اعلام نهایی برنده خوش شانس یک میلیون دلاری، صدها نفر با یک شماره مشابه برای دریافت جایزه خود به دفتر پپسی مراجعه کردند. در نهایت مشخص شد که به دلیل یک اشتباه در کارخانه قوطی پرکنی، ۶۰۰ هزار نفر برنده جایزه پپسی هستند!
کمپین تبلیغاتی پپسی بدون در نظر گرفتن منابع و امکانات و البته بدون نظارت مداوم بر اجرای تعهدات کمپین باعث شد تا سقوط و حتی شورشی بیسابقه را تجربه کند. کمپین تبلیغاتی که از آن با عنوان فاجعهای در تاریخ بازاریابی یاد میکنند.
نمونه موفق کمپین تبلیغاتی؛ دلنشین برای مخاطب، سودآور برای برند
یک کمپین تبلیغاتی موفق باید علاوهبر ویژگیهای شمرده شده، همسو با شرایط حاکم بر فرهنگ و جامعه باشد. هرچه در شعارها و تعهدات خود برای مخاطبان و مشتریان ارزش بیشتری قائل باشید و مسائل را بیشتر از دید آنها ببینید، ارتباط مشتریان نیز با تبلیغات شما بیشتر خواهد شد.
کمپانی داو یکی از برندهای تولید کننده محصولات بهداشتی در سالهای اخیر چندین کمپین موفق و تاثیرگذار در سطح جهانی اجرا کرده است. شعار یکی از این کمپینها این جمله بود: «دنیایی را تصور کنید که در آن زیبایی منبع اعتماد به نفس باشد، نه اضطراب»
در این کمپین ویدیویی از زنانی به صورت داوطلبانه درخواست شد تا چهره خود را برای چهرهنگارانی که آنها را نمیدیدند، توصیف کنند. سپس از افرادی که چهره زنان را دیده بودند اما آشنایی با آنها نداشتند درخواست شد تا چهره آنان را توصیف کنند.
نتایج این کمپین شگفتانگیز بود و نشان میداد تنها ۴ درصد از زنان چهره خود را زیبا میدانند. این کمپین تبلیغاتی، فروش محصولات بهداشتی پوست برند داو را بهطور چشمگیری افزایش داد. از طرف دیگر ویدیوهای این کمپین، بهعنوان فرهنگسازی در سراسر شبکههای اجتماعی منتشر شد و این فرآیند یک برندینگ قوی برای داو نیز بود.
اما مهمترین دلیل موفقیت این کمپین، نوآوری در ارائه محتوا و همراهی صادقانه و تاثیرگذار با یک واقعیت اجتماعی برای ایجاد نزدیکی بیشتر به مخاطبان بود.
برای طراحی کمپین از کجا شروع کنیم؟ اصول کمپین نویسی چیست؟
حالا که اطلاعات کاملی از کمپینهای تبلیغاتی به دست آوردید، وقت آن است که دست به کار شوید و این شیوه بازاریابی را برای کسب و کار خود امتحان کنید. نقطه شروع یک کمپین تبلیغاتی برنامهریزی همه جانبه است. بنابراین باید قدمهای زیر را به درستی طی کنید:
بر اساس اهداف کسب و کار هدفگذاری کنید
اگر از شما بپرسند که هدف کمپین تبلیغاتی شما چیست ممکن است بدون تردید عبارت افزایش فروش به ذهن شما برسد. اگرچه هدف نهایی همه شیوههای تبلیغاتی افزایش فروش و ماندگاری در ذهن مخاطبان است اما این هدف بسیار کلی و عمومی است.
برای اینکه موفقتر عمل کنید همه اهداف کسبوکارتان را روی کاغذ بیاورید. سپس متناسب با آنها در ستونی دیگر اهداف جزییتری از تبلیغات خود را بنویسید. برای مثال افزایش فروش تا مبلغی خاص در بازه زمانی سه ماهه میتواند هدفی جزییتر باشد. بنابراین در نوشتن اهداف جزیی دستودلباز عمل کنید.
جمع آوری اطلاعات دقیق؛ کولهبار اطلاعات موردنیاز را بردارید
برای رسیدن به اهداف کمپین باید از چه مراحلی گذر کنید؟ چه ابزارهایی برای شما مناسبتر هستند؟ مشکلات پیش روی شما در زمان اجرای کمپین چه مواردی هستند؟
همه این پرسشها را قبل از ورود به دنیای تبلیغاتی کمپینی پاسخ دهید و اطلاعات لازم برای سپری کردن آنها را به دقت به دست آورید. هرچه دست پرتر وارد میدان شوید، احتمال موفقیت شما بالاتر خواهد بود.
بازار هدف خود را بشناسید
لحن، گرافیک و شعارهای تبلیغاتی هر کمپین با توجه به بازار هدف تغییر میکند. بنابراین باید اطلاعات جامعی از بازار هدف خود به دست آورید. این اطلاعات میتواند شامل جنسیت، سن، دغدغههای کلی، حساسیتها و علایق و حتی سطح مالی آنها باشد. با این کار برای بودجه مورد نیاز کمپین به درستی برنامهریزی خواهید کرد.
طراحی کمپینهای تبلیغاتی موفق؛ برند خود را به متخصصان بسپارید
کمپینهای تبلیغاتی میتوانند مانند یک شمشیر دو لبه برای برند شما باشند. لحظهای غفلت از اجرای درست کمپین و البته برنامهریزی نادرست مسیر اجرا میتواند تبعاتی غیرقابل جبران برای کسبوکار شما داشته باشد.
از طرفی در سالهای اخیر هوشمندی مخاطبان و واکنش آنها نسبت به انواع تبلیغات و شعارهای تبلیغاتی باعث شده تا برندها رو به تبلیغات تخصصی بیاورند و روی آن سرمایهگذاری انجام دهند. چراکه میدانند یک کمپین تبلیغاتی موفق، سرمایه است و نه هزینه.
این حساسیت بالا در تبلیغ باعث شده تا متخصصان این حوزه نیز هرروز دست پرتر از گذشته باشند. بنابراین اگر به دنبال اجرای کمپین بازاریابی موفق هستید، حرفهایها را در این زمینه انتخاب کنید.
ما در آژانس تبلیغاتی و بازاریابی پرمون طرح در این مسیر همراه شما هستیم. رسالت متخصصان ما این است که بهترین و خلاقانهترین مسیر تبلیغاتی را برای برند شما طراحی کنند. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، همکاران ما پاسخگو و همراه شما برای یک شروع خلاقانه و اثرگذار خواهند بود.